Om oss

Historik

SWEGY Norden AB etablerades 1997 strax före att elpriserna började skjuta i höjden. Redan före starten hade ett utvecklingsarbete pågått under en längre tid för att få fram en unik belastningsvakt för att kapa dyra effekttoppar.
När sedan SWEGY Norden AB lanserade sin första produkt, belastningsvakten SWEGY D8,  blev responsen hos kunderna över all förväntan och våra tjänster efterfrågades snabbt!  Under följande år har vi hjälpt åtskilliga kunder att spara stora belopp genom  att optimera  anläggningar med t.ex våra unika styrsystem. Flera lösningar som vi har levererat har sparat  100.000-tals kronor per år och med mycket korta pay-off-tider!

Tillsammans med vår egen breda kunskap har vi genom åren byggt upp ett unikt samarbete  med flera av de duktigaste aktörerna på marknaden inom olika områden. Vi har därför möjligheten att erbjuda våra kunder en helhetslösning för att hitta den optimala besparingen! Detta har mottagits mycket positivt av våra kunder, när vi kan hjälpa till att hitta en lösning trots  att varje objekt är unikt. Till skillnad mot andra aktörer på marknaden  pratar vi inte enbart för en  vara utan istället alltid försöker att hitta den bästa lösningen vid just det tillfället och med en valfrihet  till kunden om att välja själv!

När man tex ser ett isberg så ser man oftast bara en liten del ovanför ytan.. men själva isberget är betydligt större! och där kan vi dra likheter eftersom vi alltid försöker se helheten för att nå bästa resultatet !